| Prevodi pesama | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:20 pm | |
| Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:21 pm | |
| Inalcanzable-Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio/la nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom | |
|
| |
| Iza mene
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... | |
|
| |
| Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
|
| |
| Otro dia que va – Jos jedan dan prolazi
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
| Los cinco magnificos - Petoro velicanstvenih
Petoro idu po pobedu I sanjaju da postignu slavu
Petoro predaju sve u takmicenje Ne prestaju da sanjaju
Petoro se bore neizmerno Bore se ostavivsi Srce Petoro su dosli da osvoje Dosli su da pobede
REF: Petoro su velicanstveni I videces da mogu Petoro su velicanstveni I sanjaju da dodju Petoro su velicanstveni I videces, uspece Petoro su velicanstveni I sanjaju da pobede Petoro velicanstvenih
Petoro vicu sa euforijom Zele da napisu istoriju
Petoro zele da dodju do kraja Ne prestaju da sanjaju
Petoro traze izlaz Trude se dajuci ceo svoj zivot Petoro su dosli da dokazu Dosli su da pobede
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:22 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
|
| |
| Malo tvoje ljubavi
Znam vrlo dobro da sam Samo jos jedan prijatelj Medju gomilom Da sam samo obozavatelj Od srca Koji ne prestaje da te sanja Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x: Malo tvoje ljubavi Da bih mogao da zivim Malo tvoje ljubavi Moze da me usreci Samo malo tvoje ljubavi Je sto trazim
Daj mi jedan znak Jedan minut Za razgovor Daj mi samo Jednu sansu Da bih mogao da se zaljubim u tebe Svakog dana sve vise
Ali znam, takodje U mnostvu Jedan put Moci ces da vidis svetlo Preko moje koze Da mozes da prepoznas Najverniju ljubav
Trebas mi kao vazduh Niko te ne moze voleti toliko
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
| Me canse - Umorna sam
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Vec poznajem tvoje ponasanje
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF: Umorna sam od tvog disanja, previse Od tvog mukotrpnog rada da me kaznis Umorna sam od tvog ponosa na svoju majku Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise
Saveti koje mi ljudi govore Koje ne cuje moje Srce Ako si sada hteo da me vidis tuznu Nikada me nisi imao ljubavi
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Koja mekoca od ponasanja
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF.
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
REF. 2x
Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise... | |
|
| |
| Me he enamorado de un fan –Zaljubila sam se u jednog fana.
Kada izadjem da pevam vidim te tamo Gledas u mene i ja pocinjem da drhtim Izadjem da te trazim,ali nikad te ne nadjem Uvek odes i ja vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey
Pitam ovde,pitam tamo I ne zna niko,nista o tebi Nemam vise zelje da pevam Ne zelim da vezbam I vicem
Ko mi je ponudio resenje Da sredim moju situaciju Zaljubila sam se u jednog fana I nikad ne mogu da ga nadjem
Ko mi je ponudio resenje (Ko mi je ponudio resenje) Da sredim moju situaciju (da sredim moju situaciju) Zaljubila sam se u jednog fana (zaljubila sam se u jednog fana) Ai,ai,ai,hey. | |
|
| |
| Meksiko, Meksiko
Meksiko...
Gde god da bilo Mi cemo te pratiti Sa meksickim ponosom Marijacija i koridom
Zato sto se nikada ne razdvajamo I ova luda pobeda Necu nikome dozvoliti Da takne Meksiko
Ova grupa stremi ka pobedi Ova grupa zeli da te ohrabri Osetices u svim, svim zastavama Iz duse cu ti pevati
REF: Meksiko, Meksiko, hajde, hajde, moze se Meksiko, Meksiko, napred, napred, moze se
Ceo tekst se ponavlja jos jedan put i samo na kraju ima refren tri puta. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:23 pm | |
| ~Money , Money~
Ove veceri necu da predam srce Necu da mesam ljubav sa strascom Necu da znam nista o prevarama koje me cine razocarana Nakon sto se predam napustena Necu biti luda , izgubljena zbog jednog decka Koji nema nista da mi da samo jedno tvrdo srce Money , money ako nema money , money , neces imati ni moj broj telefona Platila sam sa suzama bol I u mene , samo to jadno srce I danas znam , da vise necu pricati o ljubavi Bez da me rasplaces , anyway Necu vise da placem , neci vise da placem , necu vise da placem ,necu vise da placem , neci vise da placem , necu vise da placem I ove veceri cu da je izvedem , da te igram Kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti Oseti kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti Hoces da uradis da placem I vise necu da placem Hoces da uradis da placem I vise necu da placem , anyway Ove noci cu da uzmem tvoje srce Trazim da ga izvadim iz mracnog zatvora Nakon igranja sa tobom uradicu da osetis Toliko ljubavi da ces zaboraviti brigu i ja Pazi kazem da te volim , da umiren da budes pored mene Igrajuci ovaj reggeton Honey honey dance until we see the moon Igramo sa muzikom od Looney Tunes Plati sa suzama bol I u meni , samo jadno srce Igraj i samo otvori tvoje srce I ja necu da uradim da places , anyway Necu da uradim da places , necu da uradim da places , necu da uradim de places , necu da uradim da places ,necu da uradim da places , necu da uradim de places , necu da uradim da places , anyway Oseti kako muzika leti Nosimo moja osecanja u jednom putu I ti osecas kako se moje srce zaledjuje I uradi se hladno , proracuno kad ti (repeat x4) Hoces da uradis da placem I vise necu da placem Hoces da uradis da placem I vise necu da placem , anyway. | |
|
| |
| Mozda kasnije
Kad vidis moju sliku na steni Izludjuje te, takodje Dok trazis moj telefon Ne uspevas da se odmoris
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF: Bolno je biti Ona koja te trazi telefonom Bolno je biti Ona koja plovi trazeci ljubav Bolno mi je da poverujem Da ce pogledi pasti, i to kasno, i ne znam Mozda kasnije Ces me ponovo videti
Mozda kasnije...
Da li zbog nacina na koji gledam Si me pratio do kraja Da li zato sto si mi dao razlog Jednog dana si cuo Srce
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF.
Ne pretvaraj se da nije tako Ne postoje prevare kada ima ljubavi Nikada nisi dao resenje Ne pokusavaj da se vratis, ne zelim da znam
Bolno je biti... Mozda kasnije…
REF. 2x | |
|
| |
| Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
| Nauci me
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
I znam da umires zbog mene, zivis zbog mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da sam ponekad samo uplasena
Ali zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF: Nauci me Da te volim malo vise I da osetim sa tobom Ljubav koju mi ti dajes Isceznuce hladnoca Hocu da te vidim odmah Nauci me Da te volim malo vise I da zivim sa tobom Ne mogu da izdrzim potrebu Da znam da si moj Hocu da idem gde ti ides
Daleko od pomisli Da radim pogresno Moram da priznam Da me je sve ovo na lose izaslo
Zato cu nauciti, zivecu Grlicu te sve vise i vise I ne zelim, i ne smem, i ne mogu da prestanem da te vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu Zato te molim za uslugu
REF.
Bolno je znati Da se ovo nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno Nikada nisam znala da glumim
REF. | |
|
| |
| Nebeski)
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bet straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i irugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
|
| |
| Nisam svetica
Nisam zena Kakvom me smatraju Koja razume sta je Osecati se dobro ili lose
Nikad nisam imala Reci koje Ti govore stvari A da te ne povrede
Znam da nije lako Da radim sta hocu A da se ne brinem
Moze biti deo mene Pusti me da idem Ili ce biti suvise kasno
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF: I gde je ostao deo mene Koji nikada nije znao dokle da ide Ako gresim, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Dok ti se ne vratim I gde je ostao deo mene Koji nikada nije dao Srce za tebe Ne razumes me, samo voli me, pusti me, trazi me, ostani Zato sto svetica nikada nisam bila
Nisam zena Kakvom me vide I svi osudjuju Samo jednim pogledom
Nisam ista Kao druge Koje zele stvari Koje ne mozes da im das
Dodji i pomozi mi da osetim Da mi ne treba Ni od koga vise, i tako
Ne ubija me istina Pa, nisam ista Ali svetica nikada nisam bila
Ne trazim ti oprostaj Pa, znam da je bila tvoja greska Voli me, pusti me, trazi me Ali pusti me da nastavim
REF. 2x
Nisam svetica Niti cu biti
REF. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:24 pm | |
| No pares – Ne staj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako zele da te ucutkaju Nista ne moze da te zadrzava ako imas vere Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF: Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Nemoj da se plasis da letis Zivi svoj zivot
Ne gradi zidove u svom srcu Sta god da radis, uvek radi sa ljubavlju Rasiri krila, uprkos vetru, nemas sta da izgubis Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF.
Ako osudjuju tvoje ideje, imaju vrednost Nikada nemoj da se stidis, uvek pusti glas
REF. 2x
Ne prestaj nikada da sanjas... Ne staj... Zivi svoj zivot | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:24 pm | |
| Odlazi
Od tvog glasa mi je vec muka Ima ih vise od cetiri Razumi da ne zelim da pricam Nema svrhe
Spusti slusalicu ili cu ja spustiti Mrzim te previse Ne zovi, ni ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne pustas me da zivim Vise te ne podnosim, ljuta sam Vise ne zelim da nastavljam Da pricam o proslosti
Samo cu ti reci Da sam te volela kao sto nikog nisam Ismejao si me Toliko si me povredio
REF: Odlazi, vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikada da te vidim u svojoj blizini Odlazi, vise te ne volim Ne trebas mi vise ni ti, ni tvoja laskanja Odlazi, nanosis mi bol Bolje da raskinemo u miru i u zdravlje Odlazi, zato sto je zavrseno Postoji neko ko me ceka
Rekla sam ti da ne dolazis vise Sta zelis, sta da uradim Da me ne uznemiravas vise Ne donosi poklone
Odlazi, hocu da zakljucam Umorna sam od tebe Ne zovi, ni ne trazi me vise, ne Cinis me ocajnom
Ne pustas me da zivim Vise te ne podnosim, ljuta sam Vise ne zelim da nastavljam Da pricam o proslosti
Samo cu ti reci Da sam te volela kao sto nikog nisam Ismejao si me Toliko si me povredio
REF.
REF. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:25 pm | |
| Odlazim
Ja sam te volela Ti si se pretvarao Kako sa andjelom Postupao si sa mnom Kao da sam ti bila Ja jedina
Verovala sam Tvojim lazima I tvom smehu Iza mojih ledja I krao si Najbolji lopov, ti
REF: I sada ti kazem da sam ja Tebe dala svu svoju snagu, svoje iluzije Za uzvrat me ostavljas samu, zbunjenu I ispunjenu razocarenjem Bol Koji si ostavio da gazi moje Srce Ako mislis da si ti, videces kada se vratis ovde Otisao je bol
I tvoja senka Me prati Izbacuje me iz takta I lomi me Duh Koji si sada ti
Uvek snazna Uvek slaba Zavrsetak, povratak Nista nije sigurno I ja prelamam Manu, ovde
REF.
Nema nista da se kaze Ne moras vise da lazes Progutaj svoju izdaju Sada odlazim
Ne postoji oprostaj Ne postojimo ti i ja Ne podnosim tvoje ponasanje Odlazim
Ono sto vidis je Ono sto sam Ono sto vidis vec Je otislo
REF.
Otisao je bol...
Otisao je bol... | |
|
| |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:25 pm | |
| Ovo Srce
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim poljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
|
| |
NighT DeviL ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 391 Godina : 30 Lokacija : MonteNegro with Poncho! Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 9:27 pm | |
| wow...koliko pesama...:S:S | |
|
| |
Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 11:49 pm | |
| - eXtr3me|MeXican0 ::
- wow...koliko pesama...:S:S
| |
|
| |