RBD are only for FUNS... |
|
| Prevodi pesama | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Katarina001 ~*Who are you*~
Broj poruka : 55 Godina : 33 Lokacija : always in Mexico with Dulce Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:33 pm | |
| _________________ El mundo detras - Svet iza
Vetar bez sunca Kisa je prosla Prosla je sa odsjajem sunca u tvojoj kozi I bilo je u tom momentu kada sam ja presla U tvoj pogled koji se ponovo rodio Iz tvog narujca cela okolina Izgleda drugacije Menjas boje u svakom uglu mog srca Trebas mi
Samo malo tebe mi je dovoljno da se probudim U stvarnost Jer nista ne moze ni da pridje onome sto mi dajes ti Malo mene Dozvolicu ti da povedes Bez razmisljanja Bez gledanja Da postoji svet iza
Lako je reci Kad je istina Ti otvaras moje nebo i ucis me da volim Doneo si mesec, granicu mora Pomerio si moju zemlju, kao niko Iz tvog narujca cela okolina Igleda drugacije Menjas boje u svakom uglu mog srca Trebas mi
Svet iza!! Svet iza!! Svet iza!! Svet iza!! Svet iza!! Svet iza!! | |
| | | Katarina001 ~*Who are you*~
Broj poruka : 55 Godina : 33 Lokacija : always in Mexico with Dulce Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:34 pm | |
| Empezar desde cero - Pocetak od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise _________________ | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:34 pm | |
| No digas nada - Ne govori nista
Moze biti da ja nisam ono sto si trazio A i da ti nisi moja druga polovina Ima vec duze vremena da je ljubav otisla iz ove kuce Nije nam ostalo nista o cemu bi pricali Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
Ne, ne, ne, ne... Ne...
Danas oblaci ne odlaze sa mog prozora I vise ne znam ni zelim li da se probudim Ostavicu svoje srce ispod jastuka Ukoliko jednog dana budes zeleo da se vratis Ostavi odecu, zajedno sa krevetom, ostani samo jos malo
I ne govori nista, sve je u redu Samo jedan put, ne govori nista Ne govori nista, sve je u redu Ovaj put, ugasi svetlo I ne govori nista...
I ne znam hocu li moci izbrisati sa koze Te zabranjene poljubce koje si mi juce dao
Ne… Ne… | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:35 pm | |
| Si no estas aqui - Ako nisi ovde
Ponekad me kosta da prihvatim Da ce se jednog dana zavrsiti Da nista od ovoga nije pravo Lici na odricanje Da se popnem u avion Bez osecanja tog osecenja Vise bih zeleo da izadjem da te potrazim Moja stvarnost je da te svakog dana nalazim Kao odraz Znajuci da je moje ogledalo
Moje srce Bila bi moj razlog da zivim Da nisi ovde Nije mi namera Da pricam o istoriji jedne ljubavi Da nisi ovde...
Selim se odavde Da vise ne preterujem Stvari idu veoma dobro Samo se mogu pozaliti Na moju slabost Koja se ponovo sakrila Vise bih voleo da izadjem da te potrazim Moja stvarnost je da te svakog dana nalazim Kao odraz Znajuci da je moje ogledalo
Moje srce Bila bi moj razlog da zivim Da nisi ovde Nije mi namera Da pricam o istoriji jedne ljubavi Da nisi ovde...
Kao sto me to sto znam da si tu cini da se osecam bolje Ne mogu da razumem Da postoje stvari unutar mene Koje mogu da sakrijem Da ih niko ne vidi | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:42 pm | |
| Y no puedo olvidarte - I ne mogu da te zaboravim
I u tisini moje sobe jos uvek mogu da cujem sapat tvoga glasa Povredjujuci me kao slatko zbogom, ostavljajuci me praznom u srcu
Skoro ne spavam i ponovo sam poceo da pusim, svaka uspomena je jedna suza Ne znam sta da radim, kako bih bio dobro, uvek kazem sebi da je poslednji put
I ponovo padam misleci na tebe, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim ako te svuda vidim Ako si mi u poslednjem poljubcu ukrao/la dah I ne mogu da te zaboravim ako te nosim u krvi Ako se jos uvek polako gubim u poslednjem zagrljaju I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim...
Jos uvek ne pronalazim razlog Da razumem da se sve zavrsilo
Pokusavam da izadjem iz samoce Da dam sudbini jednu priliku
I ponovo padam misleci na tebe, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim ako te svuda vidim Ako si mi u poslednjem poljubcu ukrao/la dah I ne mogu da te zaboravim ako te nosim u krvi Ako se jos uvek polako gubim u poslednjem zagrljaju I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim... I ne mogu da te zaboravim...
Ne znam kako,ne znam kada cu da te zaboravim a da mi ne povredi Ne znam kako,ne znam kada cu da te zaboravim a da mi ne povredi | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:44 pm | |
| Buntovnik sam
Kada te volim do ludila
Buntovnik sam
Kada ne mislim kao juče
Buntovnik sam
Kada mi se uvučes pod kožu
Da, buntovnik sam
Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni
Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam
Kada nisam kao drugi
Buntovnik sam
Kada te volim do ludila
Buntovnik sam
Kada ne mislim kao juče
Buntovnik sam
Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam
Kada nisam kao drugi
Buntovnik sam
Kada te volim do ludila
Buntovnik sam
Kada ne mislim kao juče
Buntovnik sam
Kada mi se uvučes pod kožu | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:46 pm | |
| Sta Ima Iza (Que Hay Detras)
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjost I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjuem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjuemse da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza...(bis) | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:47 pm | |
| Vatra (Fuego)
Toplota iz mog tela koje se raste bez kontrole Kada te vidim Pocne sa mojih ruku i zavrsava se u mom srcu Kada mi nedostajes Cestice ljubavi koje koje plivaju u meni Nameravaju da zapale led u tvom srcu
I plasim se da izgubim kontrolu I ne cekam , da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri polako sa mojom vatrom vatra
Moj puls se ubrzava na nacinom kojim me gledas I sa vremenom Neznam dal sam umorna sto te volim samo za sebe Ako si tako blizu Cestice ljubavi koje koje plivaju u meni Nameravaju da zapale led u tvom srcu
I plasim se da izgubim kontrolu I ne cekam ,da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri polako sa mojom vatrom vatra
Osecam vatru u sebi Vatru koja dolazi od tebe I vise od sta sam trazila
I gubim kontrolu I ne cekam ,da se vratim tebi Svaki put kad te vidim , ponovo ces biti Kao zelja Koja vri polako sa mojom vatrom vatra | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:50 pm | |
| Samo ostani u tisini (Solo quedate en silencio)
Nadjem te budnog
Kažeš mi "žao mi je"
I pustis jednu suzu na jastuk
Grliš me, a ja se hladim
Trazis me da te poljubim
A ja gubim dah
Samo čekaj jedan trenutak
Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini , pet minuta
Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene
Dacu ti poslednji poljubac
Jedan najdublji
Sacuvacu svoja osecanja
I otići ću daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim
Gde sam pogrešio
Grliš me a ja se hladim
Moliš me da te poljubim
A ja polako gubim dah….
Samo čekaj jedan trenutak
Samo mi reci da nije istina
Zagrli me jedan momenat dodji pored mene
Jedan najdublji
Sacuvacu svoja osecanja
Dajmi mi tvoju ruku
Vratimi mi dah
Reci mi da me voliš
I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci
Da nije istina…..
Samo ostani u tisini …..
Zagrli me jedan momenat
Dacu ti poslednji poljub…..
Sacuvacu svoja osecanja
Zagrli me jedan momenat dodji pored mene
Jedan najdublji Sacuvacu svoja osecanja
I otići ću daleko od tebe | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:51 pm | |
| Prava, Sezualna
Videla sam ga... kako dolazi, nikad nisam videla takvog lepog decka Videla sam ga... kako prolazi ispred mojih ociju kao san Ali sam ga izgubila na tren, i za toliko je nestao Samo mogu da se secam njeove kose, prave i senzualne
Video sam je... kako dolazi kao boginja medju ljude Video sam je... kako prolazi i nismo skidali pogled jedno s drugog Ali je njen decko bio ljubomoran i snazno je zagrlio Samo mogu da se secam mirisa njene koce
Bila je prava i senzualna cela njena/njegova kosa Bila je prava i senzualna cela njena/njegova kosa Kako mogu da je/ga zaboravim ako je usla/usao duboko Kako da prestane da mi nedostaje ako je ostala/ostao u mojim snovima
Mozda smo... ko zna dve duse bliznakinje Mozda se... ko zna sretnemo negde Imam predosecaj da ako ne bude danas bice sutra Znam da ce se przo vratiti njena/njegova kosa, prava i senzualna
Bila je prava i senzualna cela njena/njegova kosa Bila je prava i senzualna cela njena/njegova kosa Kako mogu da je/ga zaboravim ako je usla/usao duboko Kako da prestane da mi nedostaje ako je ostala/ostao u mojim snovima | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:52 pm | |
| Ensename
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti
Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.
I znam da umires zamnom, zivis za mene
I nikada me nisi ostavio iza
Iako znas da me je ponekad samo strah.
Ali zivis u meni, zajedno samnom,
U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu.
Zato te pitam, molim te
Refren:
Nauci me da te volim malo vise
I da saosecam s' tobom.
Lljubav koju mi dajes polako se hladi,
Hocu da te vidim odmah
I da zivim sa tobom,
Jer ne podnosim osecaj usamljenosti
Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose,
Moram da priznam
Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vvise i vise
I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam
Zato sto zivis u meni, zajedno samnom,
U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu.
Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti
Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me...
I da se saosecam sa tobom...
Polako se hladi,
Hocu da te vidim odmah...
I da zivim sa tobom,
Jer ne podnosim osecaj usamljenosti
Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Mar 09, 2008 3:53 pm | |
| Mislim da je dosta za sada! | |
| | | ~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 73 Godina : 29 Lokacija : nis Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Apr 04, 2008 7:03 pm | |
| Este Corazon-Ovo Srce
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
| | | ~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 73 Godina : 29 Lokacija : nis Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pet Apr 04, 2008 7:03 pm | |
| Inalcanzable-Nedostiznim/nom
Osecam te tako daleko i tako blizu u isto vreme Desifrujuci tvoju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikada se nisi zagledao/la u mene Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vetar Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio nedostiznim/nom....nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi I ne znam da ti kazem de ne postoji niko vise Ko te voli bez mere Kako boli videti te kako uzdises za nekim ko te ne cini srecnim/om Kad bi znao/la da mogu da umrem zbog tebe,zbog tebe Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna skoro nemoguca ljubav Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andjeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinila si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom
Nedostizan/na kao zvezda,tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na tako uzvisen/a kao andeo Jedna skoro nemoguca ljubav Kao vatra koja ne gori Ucinio/la si me nedostiznim/nom...nedostiznim/nom Nedostiznim/nom | |
| | | Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pon Apr 07, 2008 3:09 pm | |
| hvala vam bas su mi trebali prevodi! | |
| | | Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Pon Apr 07, 2008 3:16 pm | |
| Salvame - Spasi me
Potreba mi je da mi nedostajes Zivim u beznadju Od kada se ti vise ne vracas
Prezivljavam iz ciste potrebe Sa knedlom u grlu I ne pustam te da mislis
Malo po malo Srce Izgubice veru Izgubice glas
REF: Spasi me od zaborava Spasi me od samoce Spasi me od umornosti Priklonjena sam tvojoj volji Spasi me od zaborava Spasi me od tame Spasi me od umornosti Nemoj da me pustis da padnem vise nikada
Toliko predlazem sebi da nastavim Ali ljubav je rec Koja me kosta ponekad da zaboravim
Prezivljavam iz ciste potrebe Sa knedlom u grlu I ne pustam te da mislis
Malo po malo Srce Izgubice veru Izgubice glas
REF.
Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti... Spasi me od zaborava.. | |
| | | Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:19 pm | |
| IZVINJAVAM SE AKO SU NEKI VEC POSTAVLJENIAburrida y sola – Smorena i sama
Zaglavljena u stanu Gubim se bez ustaljenog pravca U ova cetiri zida
Bas me briga za propast Ako se svet okrene naopako Ako prodje jedan dan da te ne vidim
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prezivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF: Smorena i sama Mislim da si pogresio Sada izlazim Smorena i sama Polu-opasna sam Sada izlazim Ako ne dodjes Ti si na gubitku Ako me ne nadjes Pobegla sam sa lanca I ako izadjem Sa drugim deckom I ako mi se on svidi Bice tvoja krivica
Osecam se izolovano Dok plovim ni u cemu Ne znam da li da te posaljem do djavola
I bude mi lose Kada me ispalis Dok te ja jos uvek cekam
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF.
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF. 2x | |
| Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
| Buntovnik
Dok moj um putuje gde si ti Moj otac ponovo vice
Kako rasipam svoju buducnost i njen mir Sa svojim nacinom da postojim
Iako ga cujem, vec sam daleko odavde Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF: I buntovnik sam Kada ne pratim druge I buntovnik sam Kada te volim do besa I buntovnik sam Kada ne mislim isto kao juce I buntovnik sam Kada se igram do koze
Da, buntovnik sam Mozda me niko ne poznaje dobro
Jednog od ovih dana cu pobeci Da ulozim sve za jedan san
Sve u zivotu je izgubiti ili pobediti Treba se kockati, treba se kockati bez straha
Nije me mnogo briga sta govore o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF. I buntovnik sam Kada ne pratim druge I buntovnik sam Kada te volim do besa I buntovnik sam Kada ne mislim isto kao juce I buntovnik sam Kada se igram do koze
Da, buntovnik sam Mozda...
Nije me mnogo briga sta govore o meni Zatvaram oci i vec mislim na tebe
REF. I buntovnik sam Kada ne pratim druge I buntovnik sam Kada te volim do besa I buntovnik sam Kada ne mislim isto kao juce I buntovnik sam Kada se igram do koze X2
I buntovnik sam... | |
| Dragi moj
Igram, igram, igram Ljuljam se, ljuljam se, ljuljam se Okrecem se, okrecem se, okrecem se Sa tobom dragi moj
Da li sam ti rekao kako volim Ja volim sve sto ima veze sa tim Duso, kakav blagoslov Plesao sam vec deceniju Zaljubio sam se u tebe na prvom sastanku Duso, nema pogadjanja
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, devojko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF: Zato igraj, igraj, igraj Duso, ljuljaj se, ljuljaj se, ljuljaj se Hajde, okreci se, okreci se, okreci se Sa mnom, dragi moj Volim da igram, igram, igram Volim da se ljuljam, se ljuljam, se ljuljam Volim da se okrecem, se okrecem, se okrecem Sa tobom, dragi moj
Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
Ako ti kazem da se osetim Na isti nacin na koji se zaceljujem Dus, ti si blagoslov Koraci pocinju da se svidjaju mojim otkucajima srca Osecam kako mi rade stopala Duso, to je zadivljujuce
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, decko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF.
(2x): Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
REF. 3x | |
| Naslov: Re: Prevodi pesama Ned Maj 18, 2008 5:20 pm | |
| DOS ENAMORADOS
Dva ljubavnika
Sutra kad svane pitacu je Sutra kada je vidim Sutra kad svane pitace me Sutra kada ga vidim I pocinjem da drhtim Umirem od zelje da te zagrim
I srce je ono koje te zove Moja ljubavi
Ako kazes da stiticu te Sa svom svojom ljubavlju I mojim srcem Ako kazes da obecacu ti Moju vernost i moje razumevanje I u ovom svetu tako cudnom odlaze Ujedinujuci puteve,dva ljubavnika
Sutra kada svane Nece biti isto Sutra ona me ceka Sutra kada svane Nece biti isto Sutra kada ga vidim
I pocinjem da se molim Umirem od zelje da te poljubim
I razum ne shvata nista Srce ....
Ako kazes da stiticu te Sa svom svojom ljubavlju I mojim srcem Ako kazes da obecacu ti Moju vernost i moje razumevanje
I u ovom svetu tako cudnom odlaze Ujedinujuci puteve,dva ljubavnika | |
| Era la musica - Bila je muzika
Bio je cetvrtak I prvi dan kada sam te videla Nisam nikada mislila da ces ti biti taj Koji ce uciniti da nebo postane plavo
Bilo je nevidjeno Nacin na koji si me uhvatio Uzeo si me cvrsto i ucinio da se osecam Da mozemo biti tako laki
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF: Bila je muzika Koja me je naterala da potrcim ka tebi Bila je muzika Koja je ucinila da se moji snovi ostvare Bila je muzika Kako smo plesali, noc je odmicala Bila je muzika Koja me je naterala da te zavolim
Tako uzbudljivo Kako sam pronasla nekog kao sto si ti Nekog koji ce uciniti da osetim tu ljubav Koja je bila tako istinita
Bilo je neverovatno Nacin na koji je ovo doslo On je uzeo moju ruku i tada je poceo Da me drzi
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF.
Bila je muzika koja me je naterala da te zavolim Nacin na koji se pomeras oduzima mi dah Nacin na koji pleses, devojko, je kao da nema drugacijeg Da li je bila muzika koja me je naterala da ostanem
Ostani sa mnom, devojko, pokazacu ti gde mozemo da idemo Daleko odavde, na mesto gde samo ljubav odlazi
Ne znam sta se desava I dalje te volim
REF. 2x | |
| Fui La Nińa-Bila sam devojcica RBD
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Tako providno,nista se ne moze sakriti Pokusala sam da ti pokazem,da me volis bez maski i pogresila sam Zelela sam da mislim da ce tako nasa prica imati srecan kraj Zelela sam da se pretvaras da ti nesto znacim
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Bila sam devojcica koju si oduvek zeleo Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe
Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam Kao sto vidis ovo sam ja,prestani da trazis u meni nesto cega nema Kao sto vidis ovo sam ja,sa tvojom samocom sam otisla i vise se ne vracam
Kao sto vidis ovo sam ja,ovo sam ja... Kao sto vidis...
Bila sam devojcica koja se promenila zbog tebe | |
| Hoces da se igramo
Vidis, ja znam u cemu je stvar, tatice Ja sam luda u zgodnom telu Ja znam da hoces zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Ne mogu da ti ispunim sva ocekivanja Gde je deo u igri koji sam ja napisala Nesto daleko od svih predstava Ova devojka je veoma posebna
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znao Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF: Hoces da se igramo, hajde postavi igru Meni ne treba zagrevanje da bih se upalila Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam Hoces da se igramo, hajde postavi igru Ne mogu da se oduprem, udarac srca postaje isuvise velik Hoces da se igramo dva puta, hajde Ja cekam, jos uvek cekam
Vidis, ja znam u cemu je stvar mamice Ja sam lud, i suvise ako me probas Ukljuci me u svoju zabavu Takvu vrstu zabave kakvu oboje znamo
Obecavam da cu te zadovoljavati dokle god noc traje Tresces se mnogo pre nego sto odem Sledeca stvar, visis na telefonu Pricajuci svim svojim drugaricama o meni
Oh, oh, tako ti kreces Oh, oh, i jos malo Oh, oh, kada bi samo znala Bice ti kao oh, oh, oh, oh
REF.
Necu stati Ne, necu stati Dok ne dobijem ono sto zelim Nastavljam da kupujem Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
Necu stati Ne , necu stati Dok se klub ne zatvori Nastavljam da ljuljam Necu stati Ne, necu stati Dobijam ono sto zelim Dobijam ono sto zelim
REF. 2x
Hajde… Hocu da se igram… | |
| Ima nesto
Izmedju tebe i mene Raste nesto U mojoj unutrasnjosti Si ostao
Znam da ti i ja Imamo jednu proslost Koja bolje Da nam se vise ne desi
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x: Ako jedan put Pomislis na mene Mozda, kad me vidis Ucinicu te srecnim Mozda izmedju njih dvoje Ima nesto ljubavi
Izmedju tebe i mene Ima starih osecanja Mislila sam da se nece Vise nikada vratiti
Znam da ti i ja Imamo jednu istoriju Koja nas je ostavila Na polovini samoce
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x
Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Umiruci Da te pronadjem u sebi Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Slusaj me Ne umem da zivim bez tebe
REF. 4x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama | |
| |
| | | | Prevodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |