| MoJ lExIcOn..... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~!~SxM&zLa ~!~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 54 Godina : 28 Lokacija : con Ucker & dul de Mexico Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: MoJ lExIcOn..... Čet Avg 07, 2008 2:55 am | |
| Ime,Prezime i Nadimak: Godina rodjenja: U koju sxkolu idesx: naj serija i film: naj glumac i glumica: naj grupa: naj pesma: naj pewacx i pewacxica: naj lik iz serije rebelde: naj jelo i picxe: naj garderoba koju wolisx da nosisx: koju muziku slusxasx: sxta mislite o meni: imam fobiju od.... kazu mi da sam..... nerwiraju me kad..... naj kanal.... sxta mislite o onoj karleusxi jeleni: nesx za kraj..... | |
|
| |
Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Čet Avg 07, 2008 5:25 pm | |
| Ime,Prezime i Nadimak: Isidora Ć Ichy Godina rodjenja: 1996 U koju sxkolu idesx:neću da ti kažem sorry =( naj serija i film: Bones , The X-Files a film hmmm volim sve sem starih i boxerskih naj glumac i glumica: Dulce i hmmmm nzn naj grupa: Green Day i Lude Krawe naj pesma: uh ... ima ih ali ako bas mora ... au...The only difference i Nadrkan naj pewacx i pewacxica: ajoj ima i toga puno =) naj lik iz serije rebelde: Roberta naj jelo i picxe: Limunada i Roshtilj naj garderoba koju wolisx da nosisx: punkerska =) koju muziku slusxasx: Punk i Rock sxta mislite o meni: verovatno si ql ali se još nismo upoznali imam fobiju od....visine kazu mi da sam.....hrabra i ql nerwiraju me kad.....mi sole pamet naj kanal....nemam sxta mislite o onoj karleusxi jeleni: cudo kako je hirurgija napredovala nesx za kraj.....ByE!!!
Poslednji izmenio *~Fallen Angel~* dana Pet Avg 08, 2008 1:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Čet Avg 07, 2008 6:23 pm | |
| me,Prezime i Nadimak:JAna Dj..... Godina rodjenja:1996 U koju sxkolu idesx:OS"olga golowic' naj serija i film:ima ihhhhhhhhh naj glumac i glumica:Maite i nzn naj grupa:RBD,PCD,NW,Ritam Nereda,Kraljewski Apartman.... naj pesma:Give it to me naj pewacx i pewacxica:ima ihhhhhhh naj lik iz serije rebelde:Mia i Lupita naj jelo i picxe:woda i lazanje naj garderoba koju wolisx da nosisx:sportsku koju muziku slusxasx:Swe i swasta samo ne narodnu sxta mislite o meni:ql si imam fobiju od....golubowa kazu mi da sam.....looda(u pozitiwnom smilslu) nerwiraju me kad.....lazu naj kanal....nemam sxta mislite o onoj karleusxi jeleni:nista,o njoj ne razmisljam nesx za kraj.....pozzzzzzz | |
|
| |
~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 73 Godina : 29 Lokacija : nis Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Čet Avg 28, 2008 3:08 pm | |
| Ime,Prezime i Nadimak:Alexandra Markovic Alex Godina rodjenja:1995 U koju sxkolu idesx:wozdowu naj serija i film:rebelde i hsm naj glumac i glumica:dul i poncho naj grupa:rbd naj pesma:besame sin miedo,que hay detras,no air,un pocco de tu amor naj pewacx i pewacxica:beyonce,justin,dul i poncho naj lik iz serije rebelde:roberta:D naj jelo i picxe:sprite i pizza naj garderoba koju wolisx da nosisx:sportsku koju muziku slusxasx:stranu sxta mislite o meni:neznam te,ali owako si mi ql imam fobiju od....nemam fobiju kazu mi da sam.....luda i dobar drug nerwiraju me kad.....kad mi se ulizuju i lazu naj kanal....nzm sxta mislite o onoj karleusxi jeleni:nishta...kretenka nesx za kraj.....mwah | |
|
| |
Fairy-princess ~*Rebelde Moderator*~
Broj poruka : 389 Godina : 31 Lokacija : Con mi bebe Poncho Datum upisa : 19.06.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Ned Sep 07, 2008 5:31 pm | |
| - ~!~SxM&zLa ~!~ ::
- Ime,Prezime i Nadimak: Bojana
Godina rodjenja:1994 U koju sxkolu idesx: i da ti kazem , niss ti nece znaciti naj serija i film: rebelde / vegas za dwoje naj glumac i glumica: Anahi i Poncho naj grupa: RBD naj pesma: Uh , ima ih naj pewacx i pewacxica: Ima ih naj lik iz serije rebelde: Mia i MIguel naj jelo i picxe: Tacos i Coca Cola naj garderoba koju wolisx da nosisx: Swasta koju muziku slusxasx: Rock sxta mislite o meni: Swe naj imam fobiju od.... hmm , visine kazu mi da sam..... lepa , pametna , smesna nerwiraju me kad..... lazu naj kanal.... ima ih dosta .. sxta mislite o onoj karleusxi jeleni: mrzim je nesx za kraj..... WOlim was swee | |
|
| |
G@G@ NPT 4EVER ~*Who are you*~
Broj poruka : 24 Datum upisa : 15.09.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pon Sep 22, 2008 5:02 pm | |
| Ime,Prezime i Nadimak:Dragana ***** Gaga Godina rodjenja:'96 U koju sxkolu idesx:O.S."******* **********" VI-2 naj serija i film:Puno filmowa a serija Rebelde naj glumac i glumica:Brad Pitt,Zac Efron i glumci iz serije Rebelde naj grupa:RBD,Van Gogh i US5 naj pesma:Ima ih... naj pewacx i pewacxica:Dulce naj lik iz serije rebelde:Dulce naj jelo i picxe:Pizza i Coca-cola naj garderoba koju wolisx da nosisx:Farke(tamne) koju muziku slusxasx:Swe strano i nes domace sxta mislite o meni:Pa nepoznajem te ali predpostawljam da si CoOl... imam fobiju od....Wisine!!! kazu mi da sam.....Slatka i zanimljiwa... nerwiraju me kad.....Ma stalno me neko nerwira... naj kanal.... mtv sxta mislite o onoj karleusxi jeleni: NEMAM RECI ZA TU KERUSU nesx za kraj.....BAJ!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sre Okt 01, 2008 5:27 pm | |
| sorry sto spamujem Gaga i ti si VI2 xD ???? | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sre Okt 01, 2008 10:49 pm | |
| Axa...sto pitas??? Odgowori mi preko pm da ne spamujemo... | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sre Okt 01, 2008 10:52 pm | |
| ja sam VIII-1 sry za spam
PS.Msm da je i Ichy VI-2 | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sre Okt 01, 2008 10:55 pm | |
| A zato...cool!!! Sry za spam... | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sre Okt 01, 2008 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 389 Godina : 31 Lokacija : Con mi bebe Poncho Datum upisa : 19.06.2008
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pet Okt 03, 2008 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pet Okt 03, 2008 10:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pet Okt 03, 2008 10:53 pm | |
| - Perronita Chicita ::
- ja sam VIII-1 sry za spam
PS.Msm da je i Ichy VI-2 jesam a sad stvarno no spam | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Sub Okt 04, 2008 7:20 pm | |
| - Perronita Chicita ::
- sta?
Pa owo VIII-1 itd | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pon Okt 06, 2008 2:58 pm | |
| VIII-to je razred tj 8. razred a 1- to je broj razreda npr VI1 VI2 VI3 itd. | |
|
| |
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... Pon Okt 06, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: MoJ lExIcOn..... | |
| |
|