| Spomenar | |
|
+4~*~cute-girl-dulce~*~ Ichy Perronita Chicita
8 posters |
Autor | Poruka |
---|
<Lento> ~*Who are you*~
Broj poruka : 49 Godina : 32 Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Spomenar Sub Maj 24, 2008 1:10 am | |
| Ime i Prezime Godiste Mesto stanovanja (moze samo drzava) omiljeni serija i film nick na forumima naj smajli simpatija omiljeni vic model mobilnog koji imas slika brat/sestra punk: Emo: Folk: omiljeni bendovi Nesto za kraj! | |
|
| |
<Lento> ~*Who are you*~
Broj poruka : 49 Godina : 32 Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Spomenar Sub Maj 24, 2008 1:16 am | |
| Ime i Prezime Adnan Wuksha Godiste 92 Mesto stanovanja (moze samo drzava) BiH omiljeni serija i film HSM Rebelde nick na forumima Adnan Boy naj smajli simpatija Mia(ne iz Rebelde) omiljeni vic ima ih model mobilnog koji imas imam novi model : Sonny Ericsson K220i slika brat/sestra da sestra Marijana(12god) brat Stefan(18god) punk:ZAKON Emo:SRANJ* Folk:/\ omiljeni bendovi RBD Green Day AC/DC Nesto za kraj! Ko ti krivo pise voli te najvise!!!
| |
|
| |
Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Spomenar Sub Maj 24, 2008 3:09 pm | |
| Ime i Prezime:Jana Djurovic Godiste:96 Mesto stanovanja (moze samo drzava);CG omiljeni serija i film;Rebelde i Pirati sa Kariba nick na forumima:NAjvise MAite A negde i Mai & Poncho 4ever naj smajli: simpatija:Andrija omiljeni vic:Pojma nemam model mobilnog koji imas:Sonny Ericson pojma nemam koji! slika:Je li telefona? brat/sestra:Sestra punk:EXTRA Emo:Sranje Folk:/\ omiljeni bendovi:RBD.Nightwish,Vang Gogh ali najvise RBD Nesto za kraj! ; | |
|
| |
Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Spomenar Sub Maj 24, 2008 11:50 pm | |
| Ime i Prezime Isidora ***** Godiste 96 Mesto stanovanja (moze samo drzava) Srbija! omiljeni serija i film Road Trip South Parknick na forumima PunkPrincess ,Ichy naj smajli simpatija Milosh-nije vise omiljeni vic ide zec shumom zaboravi da dishe i crkne model mobilnog koji imas 5200 Nokia slika od telefona...mrzi me brat/sestra Ne! punk: konza Emo:OK Folk: kozije govance omiljeni bendovi RBD paramore van gogh nightwish green day Nesto za kraj! Hate that I love you!
Poslednji put izmenio *~Fallen Angel~* dana Sre Okt 01, 2008 5:28 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 73 Godina : 29 Lokacija : nis Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Spomenar Uto Jun 03, 2008 9:39 pm | |
| Ime i Prezime:alexandra m. Godiste:``95 Mesto stanovanja (moze samo drzava):SRBIJA omiljeni serija i film:rebelde,hsm nick na forumima:~*~cute-girl-dulce~*~... naj smajli: simpatija:pawle omiljeni vic:ima ih poono model mobilnog koji imas:samsung d900 slika:... brat/sestra:sestra milica punk:ok Emo:odwratno Folk:uzxas omiljeni bendovi:rbd Nesto za kraj!beso | |
|
| |
Jana® ~*Who are you*~
Broj poruka : 18 Godina : 27 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Spomenar Čet Jun 05, 2008 12:25 am | |
| Ime i Prezime Marijana Jana M. Godiste 96 ali 31 dec tako da sam mozda i 97 Mesto stanovanja (moze samo drzava) Munze omiljeni serija i film Road trip serija mozda ...&City nick na forumima M@R!-J@N@ naj smajli simpatija nemam omiljeni vic ima ih model mobilnog koji imas Sonny Ericsson W300i slika mrzi me da postavljam brat/sestra da 2 brata jedan ima 15 god drugi 7 punk: QL Emo: QL Folk: F****** Shit omiljeni bendovi Ima ih ali naj je Paramore i FOB mada i Panic At The Disco su ql Nesto za kraj! MAKE LOVE NOT WAR | |
|
| |
Fairy-princess ~*Rebelde Moderator*~
Broj poruka : 389 Godina : 31 Lokacija : Con mi bebe Poncho Datum upisa : 19.06.2008
| |
| |
Fairy-princess ~*Rebelde Moderator*~
Broj poruka : 389 Godina : 31 Lokacija : Con mi bebe Poncho Datum upisa : 19.06.2008
| Naslov: Re: Spomenar Sre Jun 25, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
| |
~!~SxM&zLa ~!~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 54 Godina : 28 Lokacija : con Ucker & dul de Mexico Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Spomenar Čet Avg 07, 2008 2:47 am | |
| Ime i prezime Pawlowicx Petra Godisxte 96'' Mesto stanowanja: Nisx Naj serija i film: Rebelde,las vegas a film:rebelde nick na forumima mi je isti Naj smajli Simpatija: dddddddaaaaaaaaaa Omiljeni vic: wodio decxko dewojku u kineski restoran. Konobar ix je ponudio on je reko:,, ja cxu Susxi'' A ona:,, ti jedi s usxi ja cxu s usta'' xa xa xa mobilni sam bacila sa 10 sprata-nije xteo da posxalje poruku...jbg slika: brat/sestra: Milena 92''Milosx 86'' Nikola 89'' Jelena 95'' punk: ok emo: extra Folk:uzas naj bendowi: van gogh,rbd,v.i.p,187,bed copy, marceo,... nesx za kraj: wojim was puuuuunoooo..... | |
|
| |
G@G@ NPT 4EVER ~*Who are you*~
Broj poruka : 24 Datum upisa : 15.09.2008
| Naslov: Re: Spomenar Pon Sep 22, 2008 4:50 pm | |
| Ime i Prezime:Dragana Gaga ***** Godiste:'96 Mesto stanovanja (moze samo drzava):Futog(Srbija) omiljeni serija i film:Punoo filmowa,serija Rebelde nick na forumima:G@G@ NPT 4EVER,G@G@,Du|_-DaDa,Du|_-G@G@ simpatija:Nemama omiljeni vic:Uh...pa puno... model mobilnog koji imas:Nokia 3110 c slika:Mrzi me... brat/sestra:Brat Srdjan punk:Extra!!! Emo:OK!!! Folk:Mrzim!!! omiljeni bendovi:RBD i Van Gogh Nesto za kraj:BAJ+BAJ=KRAJ Naj smajli: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Spomenar | |
| |
|
| |
| Spomenar | |
|