| Lexikon | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Lexikon Čet Maj 22, 2008 7:52 pm | |
| ime prezime brat/sestra omiljeni film i serija omiljeno jelo i pice omiljeni forum 1. forum na koji ste se reg vas forum naj smajli simpatija vasa slika
TO JE SVE ZA SADA | |
|
| |
<Lento> ~*Who are you*~
Broj poruka : 49 Godina : 32 Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Lexikon Čet Maj 22, 2008 8:20 pm | |
| ime Adnanprezime !~~~~~~~ brat/sestra Sestra Marijana (12.god) brat Strefan (18. god.) omiljeni film i serija nemam Rebelde serija omiljeno jelo i pice volim ja sve omiljeni forum ovaj! 1. forum na koji ste se reg ovaj! vas forum hackovan je naj smajli simpatija neka ludaca Mia vasa slika mrzi me da postavljam | |
|
| |
Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Lexikon Čet Maj 22, 2008 11:04 pm | |
| ime:Jana prezime:........ brat/sestra:Sestra Vanja(10 god.) omiljeni film i serija:Film Pirati sa Kariba a serija Rebelde naravno omiljeno jelo i pice:Pojma nemam omiljeni forum:Parasiempre i ovaj 1. forum na koji ste se reg: RBD Parasiempre vas forum:radim na njemu ali sam sve nagrdila jedan dan pa odustala naj smajli: simpatija:Andrija vasa slika:Nemam u kompu!
Poslednji izmenio Maite dana Sub Maj 24, 2008 3:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
NighT DeviL ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 391 Godina : 30 Lokacija : MonteNegro with Poncho! Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet Maj 23, 2008 1:44 pm | |
| ime:Armin prezime:Kadic brat/sestra:Arabela (15) omiljeni film/serija:Banda sa ulice,Rebelde,Los Serrano! omiljeno jelo i pice:ne znam sta cu... omiljeni 4um:Owaj,i Parasiempre-BEST! forum na koji ste se reg:Parasimepre Vas 4um:Owo je moj,i sad sam se dog sa Janom da prawimo Herroni 4um,moze i Ichy sa nama...ako oce? naj smajli: simpatija:% vasa slika:nemam! | |
|
| |
Ichy ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 551 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet Maj 23, 2008 2:22 pm | |
| Moze za forum! Ali Herroni vec postoji adminka me nervira zato pravimo Herroni ima da buude 10000000 puta bolji ime isidora prezime .... brat/sestra ne omiljeni film i serija Road Trip South Park omiljeno jelo i pice mrzi me da nabrajam omiljeni forum ovaj i moj 1. forum na koji ste se reg ~RBD~REBELDE~SRBIJA~ vas forum rbdparasiempre.forumotion.com naj smajli simpatija Milos vasa slika ima | |
|
| |
Perronita Chicita ~*Rebelde Administrator*~
Broj poruka : 799 Godina : 28 Lokacija : Alla scuola Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet Maj 23, 2008 3:11 pm | |
| | |
|
| |
Fairy-princess ~*Rebelde Moderator*~
Broj poruka : 389 Godina : 31 Lokacija : Con mi bebe Poncho Datum upisa : 19.06.2008
| |
| |
~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Who are you*~
Broj poruka : 73 Godina : 29 Lokacija : nis Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pet Jul 18, 2008 3:05 pm | |
| ime:Alexandra prezime:Markowic brat/sestra:Milica omiljeni film i serija:HSM,rebelde omiljeno jelo i pice:pica,sprite omiljeni forum: www.best-4um.your-talk.com1. forum na koji ste se reg: www.rbd4ever.all-forum.net vas forum:nemam naj smajli: simpatija:Luka vasa slika :Mrzi me da postawim | |
|
| |
G@G@ NPT 4EVER ~*Who are you*~
Broj poruka : 24 Datum upisa : 15.09.2008
| Naslov: Re: Lexikon Pon Sep 22, 2008 4:40 pm | |
| ime:Dragana prezime:... ... ... brat/sestra ;brat Srdjan omiljeni film i serija:puno filmowa,serija:Rebelde omiljeno jelo i pice:Pizza i Coca-cola omiljeni forum: www.rbd-serbia.co.cc1. forum na koji ste se reg: www.rbd-serbia.co.ccvas forum:rbd-zakon.niceboard.org naj smajli: simpatija:Nemam vasa slika:mrzi me da postawljam | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lexikon | |
| |
|
| |
| Lexikon | |
|